Welcome to Elina's Blog! Tervetuloa Elinan blogille!

Welcome to read Elina's blog about amigurumis and crocheting.

Tervetuloa Elinan amigurumi- ja virkkausblogille!

Friday, November 9, 2012

Amigurumivirkkauksen ABC - söpöjä koira- ja kissahahmoja Dibitassumaailmasta- kirja viimeinkin käsissäni! (Got my book finally from the printing)

This story is mainly in Finnish, as my book is now in Finnish. But to put it shortly: I finally got my book from the printing. Here are some pictures of the book and me :)
Me and the book (in my hands) Minä ja kirja vihdoinkin käsissäni!!

And some pictures about the book (under).


Kirjani siis tuli vihdoinkin ulos painosta ja sain sen käsiini. Mikä ihana hetki nähdä noin puoli vuotta sitten startattu projekti kansissa! Kustantaja tarjosi shampanjaa juhlan kunniaksi :)

Tässä on kuvia kirjan sivuista, jotta näette, miltä kirjan visuaalinen ilme näyttää. Graafikko Mirkka teki aivan loistavaa työtä- pidän itse todella paljon kirjan selkeästä linjasta taiton suhteen. 

Kirjan taustatiimi oli muuten ihan mahtava! Harvoin on päässyt työskentelemään yhtä hauskan tiimin kanssa. Suurkiitos: Heikki Hiltunen, kustantaja, Jim Solatie, Dibitassujen isä ja Minna Kivioja, Novitan lehden päätoimittaja, jonka kanssa tätä puolivuotista projektia olemme viilanneet. 

Mutta tässä siis vähän näkökulmaa kirjaan. Ensimmäisessä kuvassa on aukeama, jossa kerron enemmänkin amigurumeista ja niiden virkkaamisesta (eli siitä, että kyse on vain geometriasta)Kirjassa käyn myös läpi erilaiset silmukat ja ompeleet sekä muut asiat liittyen amigurumivirkkaamisen saloihin
Koska amigurumivirkkaus on geometriaa, kirjassa käydään läpi ympyrän, lieriön, "koeputken, pallon, neliön ja kuution virkkaaminen (sekä erilaisia muotoja näitä yhdistelemällä)


Tässä esimerkki yhdestä amigurumin ohjeesta: mysteerisestä pupusta. 


Kirjaa voi ostaa esimerkiksi netistä Levykauppa Äx:stä tästä linkistä (samalla voi ostaa toisen kirjani: Matkaopas tulevaisuuteen samasta paikasta ;). Siinä vasta hyvä joululahja virkkaamisesta innostuneille tai niille, jotka haluavat aloittaa virkkausharrastuksen.

4 comments:

 1. Onnittelut, pitääpä käydä heti kirjakaupassa :)

  ReplyDelete
 2. Hei! Ihana tuo päälläsi oleva paita! Saako sellaisen ostettua jostain? :) Ja hieno kirja. Onneksi olkoon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Laura! Paitaa ei saa ostettua mistään, olen sen tilannut jostain nettikaupasta, jossa saa personoida paidat omalla tekstillään ja kuvallaan. Tuollaisia nettikauppoja on aika paljon :)

   Delete