Welcome to Elina's Blog! Tervetuloa Elinan blogille!

Welcome to read Elina's blog about amigurumis and crocheting.

Tervetuloa Elinan amigurumi- ja virkkausblogille!

Monday, October 22, 2012

Angry Birds: The black, red and a piggy- Angry Birdsejä: musta, punainen ja potsi

In a last Novita magazine there was a red angry birds model, crocheted by me. In the next, Christmas magazine, the readers will have two more angry birds characters: the black bird and a piggy. Here are all the three birds:
Novitan uusimmassa lehdessä on punaisen Angry birds hahmon kuva. Novitan extra joululehdessä tulee vielä olemaan kahden muun pelin hahmon ohjeet: vihreän possun ja mustan linnun. Tässäpä mukava joululahjavinkki muksuille :) (Pehmeistäkin paketeista voi olla lapsille iloa!)

2 comments:

 1. Hei! Etsin s-postiosoitettasi vaan en löytänyt. Kysyn siis täällä, miten saa luvan Roviolta tehdä virkattuja Angry-hahmoja? Onko maksullinen?

  ReplyDelete
 2. Ymmärtääkseni mitä tahansa hahmoja voi tehdä omaan käyttöön ja lahjaksi, mutta myyntiin ei saa jonkun firman omistamia hahmoja tehdä ilman heidän lupaansa/lisenssimaksua. Ohjeiden jakaminen on varmaan siinä laillisuuden rajoilla ilman lupaa.
  Käytäntö on tietenkin sitten eri asia kuin teoria, eli en usko, että mikään firma vetää hernettä nenään, jos virkkaa muutaman heidän hahmonsa ja myy sitten vaikka hyväntekeväisyysmyyjäisissä. Kun volyymit kasvaa, niin sitten asia on tietenkin toinen.

  Mutta tässä Novitan lehdessä ja näissä hahmoissa lupa on ihan kysytty Roviolta, eli kaikki on tuolta puolen kunnossa.

  Mutta ihan reiluuden vuoksi täytyy painottaa, että vihaiset linnut ovat Rovion ja heille myös kunnia kuuluu. Tässä voi ajatella ihan sitä, että itse kehittää jonkun hyvän idean ja huomaa kohta, että joku kauppaa omaa ideaansa. Ei tunnu kivalta.

  ReplyDelete